OH BELOG

Video Gadis Melayu Cium Mulut Lagi


Al-kisah.. Di suatu kawasan yang tidak diketahui tempatnya terdapat sepasang beruk jantan dan betina sedang berkasih-kasihan. 2 ekor beruk ni baru je beli handphone yang boleh rakam video. Jadi mereka ni pun nak test la macam mana nak guna video kamera handphone tu. Alang-alang nak buat video mereka merancang la nak buat video macam dalam scene-scene filem. Tapi memandangkan 2 ekor beruk ni tak cukup krew-krew untuk buat filem serta tak cukup pelakon tambahan, maka mereka pun merancang la buat satu scene french kiss untuk tatapan umum... Merekalah pelakon, mereka la director dan mereka jugalah jurukamera.

Bodoh benar mereka berdua ni yer? Rakam video comolot lepas tu dengan penuh bangganya upload dekat internet. Berikan tepukan gemuruh kepada 2 ekor beruk ni yer... Syabasssssssssss!!!!!!!

video

1 comment:

Cik Itam said...

syabas mera beti...hahaha...xda kemaluan kot...=_)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails