OH BELOG

Jual Seluar Dalam Wanita Terpakai dan Jadi Kaya!!


Bijak betul Tina, Sue, Donna dan Tiffany ni cari duit. Diorang ni buat duit dengan cara online je. Mungkin dah cecah ribu-ribu dollar sebulan diorang dapat hasil dari jana wang secara online ni. Diorang ni bukannya jadi publisher macam Adsense, Nuffnang ke ataupun jual produk affiliates. Tapi diorang jual produk diorang sendiri. Nak tau produk apa yang mereka berempat ni jual? SELUAR DALAM WANITA TERPAKAI. Siapa punya sisa spender yang diorang jual tu? Diorang punya sisa spender laaaaa!!!! Hek elaaaaaaa!!!!! Punya laaaa brilliant!!!!

Kenapa aku cakap diorang ni brilliant? Ye laaaa, dalam serata pengguna internet di dalam dunia ni, aku berani gerenti la mesti ada jejaka or wanita (barangkali) yang sangap nak beli seluar dalam pompuan yang dah pakai. WUHUHUHUHUHU!!! Bukannya sikit, konfem ramai la. Hari-hari ada je manusia surf internet tengok porn. Sekarang ni, ada je orang jual alat mainan seks, dan kedai jual mainan seks tu pulak bapak punya besar dan ramai giler pembeli-pembeli yang membeli dan berkunjung kat kedai tu. Ni kan pula, seluar dalam wanita yang FRESH baunya, yang tak dicuci dan mengiurkan para pria di seluruh dunia ni, no hal laa kalau orang ramai nak beli spender wanita terpakai tu. Berapa la sangat kalau nak dicompare kan dengan sex toy yang mahal-mahal tu. Mioooowwwww!!!

Tina, Sue, Donna dan Tiffany adalah founder dan peneraju kepada website www.saucypanties.com yang khasnya sebuah website menjual seluar dalam yang dah dipakai oleh 4 kawan ni kepada umum. Website ni telah beroperasi sejak 1999 lagi. Mak aiii... bayangkan laaaa.... dah 11 tahun dah mereka operate bisnes diorang dengan jual spender terpakai diorang kepada umum. Kita assume katakan 4 kawan ni berumur 18 tahun pada tahun 1999 yang lalu, sekarang dah pun tahun 2010, barangkali diorang berumur 29 tahun sekarang ataupun lebih. Huhuhuhuhu.. Tapi bayangkan kalau 4 sekawan ni berumur 39 pada tahun 1999, ini bermaksud pembeli-pembeli latest spender 4 sahabat tu, beli spender makcik-makcik yang berumur 50 tahun laaa........... Eeeeeeeeeeeeeeyeeeekkk!!! Tambah-tambah lagi pembeli yang suka sedut dalam-dalam bau spender tu.... Hok tuihhhhhh!!!

Jenuh gak aku cari wajah sebenar di sebalik peneraju SaucyPanties ni. Sebabnya Tina, Sue, Donna dan Tiffany tak tayang muka diorang kat website diorang. Diorang just tayang spender-spender terpakai diorang je kat website tu. Eeeeeeeeeeeee!!!! Geramnyaaaaaa... Eeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! *dengan nada nyaring*...
Lepas ni, aku plan aku nak jual spender terpakai aku secara online la. Ada siapa-siapa nak beli? Wuhuuuuu!!! Murah je, RM10 dapat 3 helai... Nak???
Bercerita tentang harga, aku survey la dekat SaucyPanties tu, mak aiiiii... Mahal gak harga spender terpakai diorang. Harga dari USD15 ke USD35. Korang nak beli? Korang convert la sendiri duit tu ke Ringgit Malaysia. Aku beli spender kat pasaraya Hari-hari pun RM5 dapat 10 helai. Ha!!! Umpama sehalai 50 sen je. Tapi kat SaucyPanties, harga mengalahkah kasut converse original. Mungkin sebab bau spender dia tu yang original kot. Tu yang mahal tu. Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!! * dengan nada nyaring yang sungguh gay*.

Jadi kepada sesiapa kawan-kawan aku nak buat bisnes jual spender terpakai ni, BUAT JANGAN TAK BUAT!!! Especially yang gadis-gadis hot tu... Jangan lupa tampal muka tau!!! I jamin, I la antara top 5 buyers u all - u all nanti. Kalau nak jual spender tu, make sure pakai spender tu 5 hari berturut-turut biar kasi pekat sikit coloring dia. Wakakakakakaakkakaa!!!! Chiowwww..

14 comments:

ayu said...

mcm ni punya orang pun ada?? truk trukk

kisahsensasi said...

hmmm.... idea kreatif yang agak terlampau...

hazman aka species1980 said...

dasat betul laa.... bisnes diorang yang lama dalam pasaran....huhuhu

Aidi-Safuan said...

hahahahaa... kenapa harga dier ada lain2?

Anonymous said...

ee.
sangat pelik da geli ah !
hahaaha.

Anonymous said...

hahaha,, gila laaaaa,, keje gila,,,

Anonymous said...

hahaha~ bpk kreatif sial d0rg 2..ak pon xt'fkir nk wat cm2..ngahaha

Inspirationalefeks said...

hahhaa ... harummmmm

Her Diary . said...

eeee , ada juga org nak beli :) buruk perangai !!

Jumir said...

Pelik nor....perangainya.

iyou said...

hahaha.... x senonoh pny orang!

Noah Syakirin said...

fetish

Anonymous said...

Mcm2

Anonymous said...

Mcm2 nk cari duit tp yg ini laen skit ntah apa2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails