OH BELOG

MOHD SAFUAN HILMI UGUT BUNUH NIK AZIZ

Haiiissshhh… emo tak tentu hala mengakibatkan sorang lagi anak melayu bakal diburu oleh manusia-manusia seperti golongan blogger, parti politik kerajaan, polis, tentera, ahli-ahli kelab web forum dan macam-macam lagi. Sebab apa? Emo kat facebook. 

Perkenalkan, Mohd Safuan Hilmi yang dengan emo terlampaunya berhasrat untuk membunuh Mursyidul Am PAS yang didakwanya sebagai Dajjal. Hasratnya untuk membunuh Nik Aziz ni dilepaskan oleh beliau dekat wall laman facebooknya. 

Mohd Safuan Hilmi, 24 tahun, seorang lepasan UiTM dan bekerja sebagai salah satu kakitangan di Syarikat Prasarana Negara Berhad dikatakan seorang ahli Pemuda UMNO. 



Perlu ke aku letak gambar Mohd Safuan Hilmi ni? Aku rasa tak perlu la. Demi keselamatan dia. Jom kita tengok dialog-dialog yang ditulis oleh beliau ni dalam wall facebook nya. 

Benda kes macam ni mesti akan heboh. Apa kesannya? Nyawa Mohd Safuan Hilmi tu silap-silap boleh jadi taruhan oittt!!! Sebelum dia membunuh, silap-silap dia dibunuh dulu. Bahaya pada famili beliau sendiri. Haiiishhhh…. Jangan ko jadi macam blogger Kickdafella sudah la. 

Kepada Mohd Safuan Hilmi, aku doakan ko selamat. Sama juga ahli-ahli keluarga ko.




7 comments:

Meow said...

tu la...emo sgt

Anonymous said...

kuangggg ajor budak ni..
kesian mak bapak dia dpt anak sial mcm dia..

cGi0 said...

Allah itu maha mengetahui.. maha adil. moga kita sama2 di beri petunjuk.. amin

shameel Iskandar said...

peringatan buat mohd safuan. entah mengapa saya rasa nak penggal kepala mohd safuan.

AkuPenulis said...

rasanya kan dia ade 2 akaun fb..
tadi try carik akaun dia ni..tak jumpa la pulak..
then try email yang dlm gambar tu..
tak de jugak..
try email safuanhilmi@gmail.com pulak..
ade satu akaun fb..guna nama pejuang melayu..
siap puji diri sendiri balik..
kelkar la dia ni..

thems said...

Dia nie teruk betul la... main cakap je!!

eLL said...

huhuhu kita tgk nanti ..... ape plak jadi kat mamat ni

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails