OH BELOG

CARA-CARA NAK MELAKUKAN SEKS, BERJIMAK - edisi lawak





Benda ini semua orang nak tahu especially kepada kawan-kawan kita yang bakal mendirikan rumahtangga. Maka dengan ini, aku nak share petua-petua seks sikit sebanyak untuk mereka-meraka yang bakal mendirikan rumah tangga. Cewaaahhh… macam la aku dah kahwin. 

Sebenarnya aku belum lagi berkahwin. Tapi minggu lepas, aku dengar catu ceramah direct selling tentang produk seks dekat Ipoh tentang cara-cara nak BERJIMAK. Wuhuhuhuhu!!! Bagus juga member aku perkenalkan bisnes direct selling. Tambah ilmu seks gua!!! Wakakakakakaka…. Join bisnes dia? Konfem tak… Aku memang alah dengan direct selling ni.

Ok kawan-kawan, get ready untuk belajar ilmu ni. Tadah tangan, baca doa penerang hati. 

Pantang larang sebelum berjimak bagi pengantin baru:


Jangan bogel secara tiba-tiba di dalam bilik. Korang yang laki ni, jangan buat perangai tengok jam dinding dah pukul 9 malam, dah ajak bini masuk bilik…. Masuk bilik, kunci pintu, terus bogel!!!! JANGAN!!!! Sebab apa, ni malam pertama korang, wanita ni lemah semangat. Kalau korang bogel secara tiba-tiba, wanita ni cepat terkejut. Maklum la, kot-kot diorang tengok korang punya anu terlalu panjang ke, pendek ke, hitam sangat ke… Uisssshhh… ni boleh menjatuhkan mood si wanita. Sebab tu digalakkan korang berborak dulu sebelum buat seks. Digalakkan dengan cerita-cerita yang ringan dan ringkas. Then comolot si gadis, then raba-raba lepas tu…. Apa lagi!!!! Kasi bogel laaaaaa!!!!!!! 

Dekat bilik pengantin tu, korang yang laki ni jangan la pasang radio. Memang betul, muzik ni boleh menaikkan mood seseorang. Tapi bayangkan kalau korang pasang radio dan tengah syok buat projek atas katil, tiba-tiba korang terdengar announcement dari deejay radio cakap macam ni, 

“Kerajaan akan melanjutkan umur pencen bagi penjawat awam sehingga ke umur 60 tahun mulai bulan depan” 

Haaaa!!! Apa citer?!! Korang takpe la, pekerja syarikat swasta, tapi bini korang pula penjawat awam, apa macam??? Terus dia hilang mood nak buat seks… Haaaa kan dah melepas????!!! Elok pula time tu tengah saat-saat nak klimaks plak tu…. Lagi sikitttttttttttt jeeeeeeee lagi ….. Haisssshhhh… dah melepas… Mau lemah lutut hangpa!!! 
 


Pantang larang ketiga. Jangan buat bising semasa berjimak. Haissssshhh… Ni selalu terjadi kat wanita. Sedap sangat ‘berlayar’ sampai tak sedar dah menjerit sampai boleh dengar kat bahagian dapur. Elok pula time tu, bapa mentua tengah sembahyang isyak (jam baru pukul 11 malam). Tengah kusyuk beliau solat, tiba-tiba terdengar hangpa mengilai-ngilai. Woiiittt!!! Tergugat kusyuk dia. Silap-silap boleh lemah lutut bapak mentua hang!!! Oleh itu, control volume anda.

Seterusnya, untuk pengantin baru lelaki yang fanatik. Yaaaa!!! Fanatik tahap melampau seolah-olah dah 4 tahun tak tengok filem porn. Korang jangan pula masa tengah berjimak tu, korang geram sangat kat bini sampai gigit-gigit bini korang tu plak. Tak cukup gigit-gigit geram kat bini, korang tarik-tarik rambut bini korang tu. FEEL BEB FEEL!!!!!! Feel tengokorak hang!!! Jangan buat macam tu. Jangan jadikan itu malam pertama dan malam terakhir korang berdua. Sebab bini terasa takut untuk adakan upcoming sex sebab tak tahan digigit dan ditarik rambut oleh korang. Haiiisssshhh…GELABAH!!

Sebelum nak berjimak, make sure korang dah berak dah kencing puas-puas. Perkara ni mungkin pernah terjadi dekat mana-mana pengantin baru. Tengah syok buat projek atas katil, tiba-tiba terasa nak berak. Adoiiiiiiiiiiiiiiii….. Yang nak berak tu plak pengantin perempuan…. WaAAaaaaaRGGGHHH!!!!! FAIL!!!! Terpaksa menunggu pula si lelaki tu. Dah tegang terus kendur…. Weeeeeeeeeeeeeee!!!!!!! Tu pasal, masa pengantin makan bersuap, jangan makan lebih-lebih. Control makan sikit… Takut terjadi macam ni laaaaa nanti… BERAK pada malam pertama!!! BERAKKKKKKKKKK!!!
 

Dah cukur bulu??? Haaaaaaaaaaa!!!!!!! Ni sensitive ni… Bukan kat ketiak je… Kat anu hangpa pun sama…. Kalau ada bulu kat bontot, kat situ pun hangpa kena shave gak!!! Wuhu!!!! Bukan apa, takut masa tengah sedap korang buat projek atas katil, bulu-bulu tu termasuk lubang hidung korang ke, yang menyebabkan korang akan bersin.. Haaaa, kan dah hilang mood tu? Ni untuk keselesaan…. 

Kepada pengantin yang tidur di rumah sendiri pada malam pertama tu, make sure rumah korang tu dah bayar bil letrik. Kalau rumah takde letrik, mana syok nak buat projek???!! Tul tak??? Kekadang, kita bukan tau, entah-entah dalam kegelapan tu ada plak pakcik sedara or anak sedara korang sorok bawah katil nak skodeng… Haaaaaaa!!! SURPRISE!!!!

Ok.. sampai sini saja tutorial dari aku. Esok-esok kita sambung tutorial bagaimana nak buat pengantin lelaki terangsang sampai termimpi-mimpi… Waaaaahhh!!!


52 comments:

encik tikus said...

Uish..Entry yang agak xtreme ! haha :)

admiral hafiz said...

1st!
giler r lucah..
haha
xper2
dh cukup umur dah utk baca
haha

ain fathihah said...

haha gelak golek2..tengok tajuk macam entri stim2...sekali dah baca, entri lawak rupanya

.sweet-ants. said...

perghhhh entry maut ni
x tau lak org ade bulu kt montot camtu. eee geli.........

experimental said...

hahaha!asal hang tak kongsi dengan aku awal2!?
maklumat penting ni!

Azlan Wu Lan said...

hahahahaha!!! ni lawak scary movie ni dowh... pecah perut ak gelak

Anonymous said...

dah cukur bulu??? takleh blah ayat!! cheers beb!!

shazika said...

erkk..
geli mat la bonto berbulu

ApekxHensem™ said...

aiyyaaa apek puntergelak bc ini entli

tieha ismail said...

hisshhhh t'gelak ak bc....

Sang Karipap said...

Siyes macam gampang lawak giler babeng..dari nak stim tup2 trus jadi gelak guling-guling..hahahaha XD



bicara-sang-karipap.blogspot.com

psst: ko nasik lemak, aku lak karipap..sempoi~

APAN said...

ilmu yang direct sampai ke pembaca...
xde persoalan yg tinggal...
sume terjawab...
haha...

Syahrul Iman said...

pergh..lebat seyh..haha

BELALANG said...

jhahhahaa... cam haram!!!!
but i lyke it ... trus follow u.. heh =P

Cara Melakukan Seks said...

Lucu gak cerita ni... :)

.::WaNiE::. said...

wahahhaha bagus tips ni

❤ princess ❤ said...

agak lucah di situ..
namun syabas kerna berjaya buat orang ketawa guling2.. muahahaha~

Nur -al- Ain said...

haha, sadis la kalau nak terberak. yang bulu penuh tu ade ke org mcm tu? seram lak aii. ngeri pandang

Aidi-Safuan said...

tu bulu montot ko ker? HAHAHA. :P

daisy said...

hu yo..
bulu dia kalah gorila

fareast said...

perhhh..
tutorial yg mantap..
sex dan lawak = selawak.. :)

nurayunni said...

haha...lawak....

nurayunni said...

haha...law0k giler....

encHIx laNDax said...

wah!lucah dan hebat!hahah

Anonymous said...

lawak giler... aku ni dok terbahak2 dah neh

Anonymous said...

lawak gila.... xsempat nak terjah pa pun... haha
sengal tahap dewa........

Anonymous said...

lawak~ pecah pewot bc..
tguling2~tak tahan duhh!~

Anonymous said...

lawak~ pecah pewot bc..
tguling2~tak tahan duhh!~

||| PöJìé PööH ||| said...

Hhahah sengal la KCNL nih.. Ada pengalaman ker??

Love,
PojiePooh Abdullah

Red Scarf said...

sempoi glerrr..haahaa..
but besss....hee...

Red Scarf said...

besss...heehee

farhan said...

haha entry yg lucah dan lawak..leh try entry mcm ni

artis melayu bogel said...

gambar seluar dalam lisa surihani ketika shooting di sungai ulu yam.

cuba korang tengok gambar ni. seluar dalam siapakah ni yang sedang tersidai di sepanjang challet ni? ha, ni la seluar dalam pelakon lisa surihani. gambar ni diambil....

gambar fauziah gaus seksi said...

masa ni dia tengah shooting drama tiramisu... giler siotttt, korang tengok la sendiri gambar2 behind the scene kat bawah ni...

masa fauziah gaus tengah tenggong, pakai baju senteng, nampak terus lurah bontot dia. tak pakai spender ker? seluar dalam warna putih

artis melayu bogel said...

tak tau la ni gambar edit atau tak. tapi tengok betul-betul memang nampak macam gambar bogel. siapa sangkat artis melayu ni berani berbogel ye.

korang nak tau siapa artis melayu yang bogel ni??? faezah elai.

raihana blossom said...

klakar tul. cerita mcm tuan punye blog ni dh kawen je. ngee~

aRaN said...

cool hahaha jgn jerit kuat sangat hahaha ok tutup dgn bantal lol kakaka

BHAIHAQI COOL said...

hahhahaa , ilmu ni ilmu ni ,,

k e y r i said...

hahahahaaha bace utk mase depan :P

blognizamlah said...

hahaha..gile syialll..gelak2 ak bce entry nie..baguih2..

Abe Goreng said...

nasib baik gua bace time lpas buka, kalu tak mahu batal pose gua.HAHAH.

Update:GOOGLE VOTE.Palestin vs Israel.

Lisa Surihani said...

lisa LIKE THIS!HAHAHA

Mr.PinGu said...

info yg bagus.. tp gambar bontot berbulu tu sensor la sket oiit

penyu said...

Ni entri berani mati nih.....

Perkasa Boy said...

demit ttrial ni

~ariFFin~ said...

wahhh..good info..tergelak jugak baca

SiLabiLabi said...

bulu bontot tu tak dapat tahan.. hahaha

Faizal Raidenovich said...

Sebelum kahwin simpan bajet sikit pi honeymoon.Gua nikah 1hb,12hb baru ehem2.Watpe nak rushing malam pertama,tak lari gunung dikejar,haha!

mAniSLuaRcAnTiK said...

kihkihkih.. lawak2...

Anonymous said...

awk aizwan yang keje kt majlis agama islam kan...huhu..awat hg mcm ni wan...malu cheq baca..

Anonymous said...

lucu crite ko nih tp betul lah ape yg ko ckp tu... weee

Kenari Putih said...

tudia, ni mmg tip pra pengantin baru ni. wakaka

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails