OH BELOG

Gambar Lucah

Korang tau tak apa benda SEO (search engine optimization) dalam dunia blogging ni? Aku sebenarnya tak tau sangat pasal SEO teknik ni. Yang aku pernah dengar dulu SEO ni berkaitan dengan kata carian yang kerap orang cari dalam enjin carian mcm google.com, yahoo.com, ask.com dan lain-lain. Jadi aku pun buat la kajian sikit tentang kata-kata carian yang kerap orang cari kat google, yahoo tu sume. Antara yang kerap orang Malaysia cari dekat search engine ialah 'GAMBAR LUCAH'.

Maka untuk blog aku ni turut tersenarai dalam result carian 'GAMBAR LUCAH' dan supaya aku boleh tumpang trafik dengan blog/web lain yang gunakan tag 'gambar lucah' untuk SEO ni, maka aku pun bubuh la title entry aku kali ni GAMBAR LUCAH. Harap maklum ye kawan-kawan.

Nak tengok gambar lucah nye? Tengok la kat bawah tu. Jangan tengok lama-lama ye.

 
SEDIH...PRODUK INI TIDAK DIJUAL DI MALAYSIA



8 comments:

intan izani said...

main keywords jahat ni..
tak baik...
heheh...

Anonymous said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAHAHAHA!!!!!! SAKIT PERUT AKU.. TRUSKAN MENULIS BLOG BRO.. KEEP IT UP..

Diana said...

hahahahaha!! sabun cuci indon ke ni? ^_^

Mayang Ong said...

pepek semerbak? hahahahahahahaha!!! pecah perut kawe..

Azlan Wu Lan said...

cari sabun jenama 'KOTE' plak bro.. hahahahahahaa!!!

Anonymous said...

nk p kedai, tanya kat tauke kedai,

"mamak, pepek ada?"

hahahahahahahaha!!!

Ayie Suck Story said...

kt kedai kampung aku ada jual..nk?

AKiM said...

alah...... baru nak tunjukkn kat kwn pompuan sye...... : D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails